Behandelingen

Micro Dermabrasie

Wat is het?
De bovenste huidlaag wordt zachtjes verwijderd door een microfijne kristallenstroom. De combinatie van een optimale peeling en het vacuüm trekken, activeert biologische herstelmechanismen in de huid. De huid-eigen collageenproductie wordt gestimuleerd en de microcirculatie neemt toe.

Voor wie?
Voor wie te kampen heeft met:

 • Een door licht en zon beschadigde huid
 • Pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken
 • Onzuiverheden en acne-littekens
 • Ontsierende striae en cellulitis

Secret Star Cosmetics kan ook Micro Dermabrasie als voor- en nabehandeling bij gezichtsinspuitingen.

De duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten. Direct na de behandeling kunt u al resultaat zien. De behandelend specialiste zal u het juiste advies geven op basis van uw huid en zal u aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Rimpelopvulling

Wat is het?
De collagene in je huidstructuur kunnen verzakken. Het gevolg hiervan is dat er een cutane breuk ontstaat. Dit wordt ook wel een rimpel genoemd. Rimpels zorgen voor een ouder uitziend huid.

Voor wie?
Voor iedereen die te kampen heeft met

 • Een verzakte huid
 • Een verslappende huid

Wij werken hierbij met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een suiker en valt daarom onder de glucose-bouwstenen. Het zorgt voor een gezonde huid, maar ook voor gezonde gewrichten. Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur.

De duur van de behandeling is ongeveer 30 minuten. Direct na de behandeling kunt u al resultaat zien. De behandelde zone zal in een tijd van 2 weken herstellen. De behandeling kan eventueel blauwe plekken veroorzaken.

Acne-behandeling

Wat is het?
Acne is een ontsteking van een talgklier-follikel. Deze huidaandoening komt vooral voor op plekken waar veel talgkliertjes zitten, zoals op je rug en gezicht. Acne is één van de meest voorkomende huid- aandoeningen.

Voor wie?

 • Voornamelijk voor jongeren tussen de 14 en 19 jaar
 • Met een onrustige huid
 • Met verstopte talgklieren
 • En met littekens als gevolg van acne

Er kan niet altijd een oorzaak worden gevonden in het ontstaan van acne. Acne kan meerdere oorzaken hebben, namelijk door:

 • genetische factoren
 • hormonale factoren
 • stress
 • omgevingsfactoren
 • gebruik van afsluitende cosmetica
 • druk op de huid

Voor het behandelen van acne heeft Secret Star Cosmetics meerdere mogelijkheden. De behandelend specialiste zal u de juiste behandeling adviseren. De mogelijke behandelingen zijn:

 • Fruitzuur behandeling
 • Micro Dermabrasie
 • Laseren
 • Dermapen

De duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten. De behandelend specialiste zal u het juiste advies geven op basis van uw huid en zal u aangeven hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Gelpolish – CND Creative Play

Wat is het?
Gelpolish, of ook wel gellak of soak off gel genoemd, combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in heel veel verschillende kleuren. De gelakte nagels zien er één tot twee weken fantastisch uit. Soms ook langer, mede afhankelijk van hoe hard de nagels groeien. De gelpolish geeft de nagels extra stevigheid en bladdert niet. Scheurtjes en afbreken worden hierdoor geminimaliseerd. Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

In onze salon maken we gebruik van het merk CND Creative Play. CND™ is wereldwijd de marktleider in professionele nagelproducten.  De behandeling is 100% organic en schadevrij.

CND Creative Play heeft de volgende voordelen:

 • Hoge pigmentatie
 • Geschikt voor Acryl en Gel nagels
 • De enige Gelpolish die écht afweekbaar is zonder de nagel open te moeten vijlen
 • High Gloss Top Coat
 • Het product kan aangebracht & verwijderd worden zonder te buffen en te vijlen.

Voor wie?
Geschikt voor alle nagels. Voor wie mooi verzorgde en gekleurde nagels wil, die er tot 2 weken lang ook goed uitzien.

De duur van de behandeling is ongeveer 30 minuten.

BB Glow

Wat is het?

Wil je een mooiere, egalere kleur op de huid? Dan is deze gezichtsbehandeling een ideale oplossing. Littekens welke ontstaan zijn door andere acne, worden tevens ook door deze behandeling aangepakt.

Tijdens de BB Glow behandeling worden serums op kruidenbasis gebruikt. De eerdergenoemde Dermapen wordt gebruikt om het serum in de huid te plaatsen. Een BB Glow behandeling zorgt voor intensieve bevochtiging, vermindering van vlekken, opheldering van de huid, een gladdere huidstructuur, vermindering van verwonding of littekens, meer egale huidskleur, vermindering van fijne rimpels en vermindering van couperose.

Wij adviseren om 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aan te houden voor het beste resultaat.

Het effect van de BB-Glow kan tot maximaal 12 maanden zichtbaar zijn.

Voor wie?
Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar.

De behandelend specialiste zal u het juiste advies geven op basis van uw huid en zal u aangeven hoeveel behandelingen u nodig heeft.

PMU – Permanente make-up

Wat is het?
Wil jij ook 24/7 de perfecte wenkbrauwen, eyeliner of lipliner? Dankzij permanente make up hoef je nooit meer zelf bij te kleuren. Per behandelende zone kunnen de behandelingen variëren. Voor de lippen en oogleden wordt er semipermanente make up gebruikt. Voor het shapen van de wenkbrauwen maken we gebruik van de microblading en powderbrow techniek.

Microblading

Is een nieuwe semipermanente make up techniek. Op deze manier kun je eigen wenkbrauwen creëren. Microblading maakt van wenkbrauwen echte eyecatchers. Bovendien bespaart de behandeling een hoop tijd.

Hierbij gebruiken wij een manuele pen, met daarin 12 ultrafijne steriele naaldjes op 1 rij. Wanneer de naalden in het pigment zijn gedoopt, worden de pigmenten in een vloeiende en vegende beweging aangebracht. Vanuit je eigen haren worden hairstrokes nagetekend, waardoor het een ‘echt’ effect creëert.

Powderbrows

De wenkbrauwen worden bij de powderbrow techniek in geschaduwd met pigment. Dit is tevens de nieuwste trend onder de PMU. Tijdens deze behandeling gebruiken wij de Micro Wheel Powder Brown.

Voor wie?
Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar.

De duur van de behandeling kan variëren. Daarom is een intake gesprek vooraf noodzakelijk. Tijdens dit gesprek wordt er bepaald wat er behandeld moet worden, wat de kosten zijn en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Tele’way

Wat is het?
Het Tele’Way apparaat werkt door middel van een unieke technologie: USHF (Ultra Short High Frequency). De tele’way behandeling is vrijwel pijnloos, waarbij resultaat direct duidelijk is. Door middel van een naaldje, wordt de huidoneffenheid behandeld. De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt. Met de naald wordt de te behandelen huid aangestipt en vindt ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats.

Bij behandeling van (steel)wratjes wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan, een korstje gevormd. Het korstje valt er na een paar dagen af. De huid daaronder is mooi roze en glad en kleurt na verloop van korte tijd weer mooi bij.

Bij pigment- en ouderdomsvlekken wordt het te behandelen gebied licht geschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt het korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij.

Voor wie?
Voor iedereen met

 • steelwratjes (fibromen)
 • pigmentvlekken
 • ouderdomsvlekken
 • gesprongen adertjes (couperose)
 • vetknobbeltjes, talgcysten
 • bloedblaasjes

De duur van de behandeling varieert. Behandelingen zijn wel van korte duur en geven direct resultaat. Tijdens het intake gesprek wordt er bepaald wat er behandeld moet worden, wat de kosten zijn en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Wimperlifting

Wat is het?
Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die gemiddeld tussen 4-6 weken mooi blijven. De wimperlift behandeling is een alternatief voor als je geen wimper extensions wilt dragen. De wimperkruller is vanaf nu niet meer nodig als je de wimperlifting behandeling hebt ondergaan.

Wanneer je wimpers niet de juiste positie hebben zoals je wenst, is deze behandeling de ultieme oplossing. Door siliconen rods te gebruiken, beschadig je de wimper niet zoals bij de traditionele wimperkruller. Je wimpers krijgen hierdoor een natuurlijke lifting vanaf de wimperrand, zonder enige knik.

De behandeling is niet schadelijk, integendeel. De unieke formule zorgt voor gevoede en gezonde wimpers.

Voor wie?
Voor wie volle, gelifte wimpers wil en geen gepositioneerde wimpers of wimperextensions.

De duur van de behandeling is ongeveer 45 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar. Tijdens de intake wordt bepaald wat er behandeld moet worden, wat de kosten zijn en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Eyebrowlifting

Wat is het?
Met de eyebrowlifting kun je je eigen wenkbrauwen stylen en perfectioneren. Door middel van verf, henna, waxen, stylen en shapen zorgen wij ervoor dat we de ideale wenkbrauwen voor je maken. Door gebruik van de beste producten en de nieuwste technieken geven we je de mooiste wenkbrauwen, helemaal afgestemd op jouw wensen.

Met de natuurlijke wenkbrauwvorm zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen voller ogen en perfect gestyled zijn. We kijken niet alleen naar de vorm van je gezicht, maar ook naar de symmetrie. Met de eyebrowlifting zullen we de wenkbrauwen aansluiten op je gezichtsvorm en zorgen voor een liftend effect en een open oogopslag.

Let op: er wordt dus geen gebruik gemaakt van PMU of microblading, en wordt dus niet in de huid gepigmenteerd. We werken enkel met je eigen wenkbrauwhaartjes.

Voor wie?
Voor wie vollere en gestylde wenkbrauwen wil en geen gepositioneerde wenkbrauwen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling zie je direct resultaat.

Laseren

Wat is het?
Met een laserbehandeling dring je haargroei terug. Tijdens de behandeling wordt er een intens pulserende lichtstraal gebruik om ongewenste haren te verwijderen, uit ieder individueel haarzakje. De intense hitte van de laser beschadigt het haarzakje, waardoor ook toekomstige haargroei gestopt wordt.

Dankzij de ICE kop, die koelt tot een temperatuur van -3, is de behandeling ontzettend aangenaam. Hierdoor zult u geen pijn ervaren. Het laserapparaat heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd.

Voor wie?
Voor iedereen die ongewenste haren wil verwijderen.

De duur van de behandeling kan variëren. Dit is afhankelijk van het aantal zones die behandeld worden.

TC Cryo Behandeling

Wat is het?
De TC Cryo behandeling is een moderne variant op de wisselbaden-therapie. TR Cryo heeft hetzelfde effect als de wisselwerking van een hete sauna naar een ijskoud bad. De temperatuur van de behandeling varieert dan ook van + 6° C naar + 41° C. Het TC Cryo apparaat zorgt voor herhaaldelijke vasodilatatie (vaatverwijding) en vasoconstrictie (vaatsamentrekking) en activeert daarmee de werking van de vaten en de doorbloeding van weefsel. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller aangevoerd naar het weefsel en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Voor wie?
De TC Cryo behandeling is geschikt voor iedereen boven 16 jaar die slanker wil worden, zonder operatie. TC Cryo geeft een egaal en blijvend resultaat en kent geen genezingsproces.

De duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten. Het resultaat is direct zichtbaar.

Couperose

Wat is het?
Couperose is een veel voorkomend huidprobleem en ontstaat doordat de oppervlakkige bloedvaatjes in uw huid slapper en wijder worden. Hierdoor ontstaat er een rode blos. Het uit zich voornamelijk op en rond  uw wangen en neus.  De oorzaak hiervan is niet bekend.

Welke factoren kunnen een rol spelen bij het ontstaan van couperose?

 • Erfelijkheid
 • UV-licht
 • Huidtype; mensen met lichtere huidtypes hebben meer kans op couperose
 • Wisselende temperaturen

Wat kun je er aan doen om het te voorkomen?
Couperose is helaas niet te voorkomen, maar het kan wel worden verminderd. Het is belangrijk om je goed te beschermen tegen uv-licht en de huid te hydrateren. Tevens kan het vermijden van grote temperatuurwisselingen zoals koude lucht en een warme sauna een positief effect op uw huid hebben.

Wat kun je eraan doen om het op te lossen?
Er zijn verschillende manieren om dit huidprobleem op te lossen.  De volgende behandelingen zijn er mogelijk:

 • De tele’way behandeling
 • Laseren
 • Gezichtsbehandeling
 • BB Glow

Tijdens het intakegesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.

Pigmentvlekken

Wat is het?
Pigmentvlekken komen voor in allerlei vormen en maten en veel mensen hebben er last van. Sommigen hebben slechts een enkel vlekje, anderen hebben meerdere, grotere plekken. Wat zijn deze vlekken precies? En hoe ontstaan ze eigenlijk? Dat leggen we uit op deze pagina. Ook vertellen we hieronder wat we bij Secret Star Cosmetics aan pigmentvlekken kunnen doen.

De huidskleur van een persoon wordt voor een groot gedeelte bepaald door de hoeveelheid pigmentcellen in de huid. Bij een toename van het pigment op één plek ontstaat er een donkere verkleuring in de huid.

Pigment kan worden veroorzaakt door:

 • Blootstelling aan zonlicht
 • Hormonale veranderingen
 • Huidveroudering
 • Huidbeschadiging
 • Erfelijkheid (aangeboren)

Wat kun je eraan doen om het te voorkomen?
Een van de meeste voorkomende oorzaak is blootstelling aan Uv-straling. Wij adviseren daarom ook om altijd een goed zonbeschermingsproduct te gebruiken. Dit is vooral belangrijk tijdens een zwangerschap, wanneer de huid beschadigd is en bij mensen die gevoelig zijn om pigmentvlekken te ontwikkelen. Ook voor mensen met een donkere huid, die wellicht niet zo snel verbranden maar wel gevoelig zijn voor hyperpigmentatie, is het belangrijk om te huid te beschermen tegen de zon.

Wat kun je eraan doen om het op te lossen?
Er zijn verschillende manieren om pigmentvlekken te verwijderen. De volgende behandelingen zijn er mogelijk:

 • De tele’way behandeling (meeste gekozen)
 • Laseren
 • Dermapen behandeling
 • Micro Dermabrasie

Tijdens het intakegesprek zullen wij u informeren over het aantal behandelingen, kosten en richtlijnen.

Standaard behandeling

Wat is het?
Bedoeld voor alle huidtype, onderanderen voor het reinigen van je huid. We beginnen met het reinigen van je huid met gel of melk, ligt aan u huidtype . Daarna volgt de peeling. U huid word klaar gemaakt om de oneveheden te verwijderen dat word gedaan met een tisseu. Om u huid te calmeren brengen wij de juiste masker aan. Als slot sluiten wij dit behandeling af met een oogcrème serum en crème.

HIFU

Wat is het?
HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en is een behandeling op basis van geluidsgolven. De energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt ervoor dat er warmte in de diepere huidlagen ontstaat. Bij het herstelproces dat hierna optreedt wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. De huid wordt door dit collageen krachtiger en steviger en krijgt zijn elasticiteit weer terug.

Het proces van collageenvorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, zodat de huid langzaamaan verstrakt. Het resultaat komt daarom op een natuurlijke wijze tot stand. Uw omgeving zal opmerken dat u er jonger en frisser uitziet zonder dat dit kunstmatig overkomt.

Voor wie?
HIFU zorgt voor een gladde huid met contour. Mocht je aan fillers of botox denken is dit een mooi stap om te beginnen om je huid strakker te maken met jou eigen collageen zonder wat in te brengen

Hydrapeel 9 in 1 facial

Wat is het?
Wat is een Hydrapeel behandeling? Dit is een behandeling die bestaat uit verschillende stappen die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?